Sjung med oss

Sjung med The EntertainMen! Vi är en stor kör med höga ambitioner. Vi tävlar bland världseliten i barbershop och strävar ständigt efter att utvecklas musikaliskt. Vi söker alltid nya medlemmar till vår kör, och har därför löpande intagningar för nya medlemmar.

Vem kan sjunga med oss?

Vi har inga åldersgränser – vare sig upp eller ned – och inga krav på tidigare musikaliska erfarenheter. Det är dock en stor fördel att ha tidigare scen-, sång- och/eller körvana. Eftersom vi är en manskör och tävlar som sådan måste du dock vara man. Är du kvinna vill vi tipsa om vår systerkör Rönninge Show Chorus som vi gör Stjärnjul tillsammans med, och Alba Show Chorus, som leds av vår dirigent Åsa Bergh Fagerström.

Hur blir man medlem?

För att bli medlem har vi en insjungningsprocess som består av två steg. Det första steget är att träffa en av våra dirigenter för en enklare och oförberedd provsjungning. Nästa steg är att sjunga din stämma på två stycken sånger i kvartett inför vår musikledning. Givetvis får man instuderingsmaterial (noter och musikfiler) och god tid på sig att lära sig sångerna.

Hur gör jag om jag är intresserad av att bli medlem?

Du är varmt välkommen att besöka oss när vi repeterar, detta gör vi varje måndag under säsong mellan 18:30 och 21:45 i Bagarmossens Folkets Hus. Du kan också kontakta oss via formuläret längst ned på den här sidan.

sjung-med-stockholms-kor

Besök oss gärna när vi repeterar

Måndagar kl. 18:30 – 21:45 i Bagarmossens Folkets Hus

Sjung med oss

Skicka in formuläret om du vill prova på att sjunga med oss: