The EntertainMen storsatsar. Vill du vara med?

The EntertainMen storsatsar. Vill du vara med?

Jag heter Björn Lindström och är en av två dirigenter i The EntertainMen. Just nu står vi inför den intensivaste och mest spännande perioden i körens 30-åriga historia. De kommande tre åren skall vi tävla i Sverige, Tyskland, Holland och USA. Och dessutom göra julkonserter inför tiotusentals människor samt genomföra ytterligare ett tiotal beställda gig per år.

Huvudfokus kommer att vara musikalisk utveckling, för att göra oss till en av Sveriges bästa manskörer och en av världens bästa barbershopkörer.

En del i detta arbete är att bli många fler duktiga sångare. Därför bjuder vi in alla intresserade att komma och testsjunga med oss på vår introduktionskväll den 23 januari kl 18:30 i Årsta Teater på Årsta Torg.

Du kommer att bli placerad i en stämma och få prova på att sjunga tillsammans med kören. Till din hjälp kommer du få ett lånehäfte med noter ur vår aktiva repertoar. Under kvällen kommer du dessutom att få mer detaljerad information om vad kören är, vart vi vill komma samt hur det går till att sjunga in och bli medlem. Kören kommer att bjuda på en minishow som kommer ge dig en bild av hur vi ser ut och låter på scenen. Det bjuds på läsk och smörgås. Du behöver inga teoretiska förkunskaper men det är en fördel om du har tidigare sångerfarenheter samt viss vana av att stå på scen.

Ta med en vän, kom och prova på!

Hoppas vi ses, Björn.