Välkommen på sommarkonsert – fritt inträde!

Välkommen på sommarkonsert – fritt inträde!

The EntertainMen har efter idoga påtryckningar från familj, vänner och trogna fans beslutat att anordna en helt egen sommarkonsert! Evenemanget kommer att äga rum lördagen den 9 juni klockan 16.00 på Årsta Torgs anrika och mytomspunna utomhusscen.

Vi kommer att sjunga en blandad repertoar bestående av pop, rock, musikal, klassisk manskör och renodlad tävlings-barbershop. Såväl gamla körfavoriter som en del helt nytt material. Ett antal kvartetter från kören kommer att uppträda, och dessutom har vi den stora glädjen att gästas av våra kära vänner i den kvinnliga barbershopkvartetten Vocality.

Konserten kommer att pågå runt en och en halv timme . Ingen föranmälan krävs och det är fritt inträde. Efter konserten efterfestar vi under bar himmel på Årsta Teaters innergård, där det kommer att säljas öl, vin och enklare mat direkt från grillen till självkostnadspris.

Välkommen!