Missa inte vår konsert den 23 april!

Missa inte vår konsert den 23 april!

Stjärnfall över Stockholm-A Cappella Till Max!

Torsdagen den 23 april kl. 18:30-21:00 bjuds det på jubileumskonsert i stort format. The Real Group fyller i år 30 år samtidigt som a cappellaorganisationen SNOBS fyller 35 år. Därför bjuder vi i SNOBS tillsammans med gäster på det bästa ur två världar; fantastisk jazzdoftande kvintettsång blandat med några av världens bästa körer från våra egna led. Ytterligare högoktanig hjälp att fira hämtas från världsmästarkören Toronto Northern Lights och den välkända Stjärnjulskören Rönninge Show Chorus, tillika världsmästare de med. Det blir en helkväll med mycket övertoner!

Medverkande: The Real Group, The EntertainMen, Zero 8, Rönninge Show Chorus och Toronto Northern Lights. någon surpris därtill.
Allt serverat i Filadelfiakyrkan – Stockholms bästa konsertlokal.

Köp dina biljetter via ticnet.se!

Stjärnfall över Stockholm