Välkommen på sommarkonsert 6 juni – fritt inträde!

entertainmensommarkonsert

Välkommen på sommarkonsert 6 juni – fritt inträde!

Vilken härlig vår vi har! Konsert med bland andra The Real Group, Rönninge Show Chorus, Toronto Northern Lights och Zero8 idag och SNOBS-konvent med tävlingar 24-26 april. Som grädde på vårmoset kommer vi i The EntertainMen att anordna en helt egen sommarkonsert! Evenemanget kommer att äga rum lördagen den 6 juni klockan 14.00 på Årsta Torgs anrika och mytomspunna utomhusscen.

Vi kommer att sjunga en blandad repertoar bestående av pop, rock, musikal, klassisk manskör och renodlad tävlings-barbershop. Såväl gamla körfavoriter som en del helt nytt material.

Konserten kommer att pågå runt en och en halv timme. Ingen föranmälan krävs och det är fritt inträde. Efteråt finns möjlighet för våra närmaste vänner och bekanta att dela ännu en stund av kvällen med oss över en korv med läskande dryck därtill.

Välkommen!

PS. Håll utkik här för info om när vi börjar efter sommaren och hur man gör för att bli en av oss!