Succé för Stjärnjul 2015!

Stjärnjulkören Stjärnjul 2015. Foto: Charlotte Hall

Succé för Stjärnjul 2015!

Stjärnjul 2015 var det bästa Stjärnjul hittills, enligt många i publiken. Vi i The EntertainMen, som den manliga delen av Stjärnjulkören, är stolta som tuppar! Flera personer undrade hur vi gör för att överträffa oss själva år från år. Det är inte utan att vi undrar själva ibland, men det är ju roligt att vi lyckas leva upp till vårt motto: All Time High!

2015 års julshow blev en fantastisk upplevelse för Stjärnjulkören. Stort tack till våra underbara gästartister Fred Johanson, Hazel Fernandes och Agneta Sjödin, till vår fantastiska kapellmästare Mattias Bylund och hans otroliga orkester, och framförallt till alla er som kom och upplevde Stjärnjul! Era fina ord på Ticnets kommentarssida värmer mycket.

Julkonserten byggdes som alltid med glädje, värme och tradition runt den mäktiga Stjärnjulkören med 200 sångare från körerna The EntertainMen och Rönninge Show Chorus. Mattias Bylund ledde den fantastiska orkestern, helt enligt traditionen.

Hazel Fernandes och Fred Johanson

Fred är en musikalstjärna som bland annat har spelat i Fame, Les Miserables, Cyrano, Skönheten & Odjuret, Cats… och inte minst Jesus Christ Superstar. Han har även släppt två egna album och varit med i Så Ska Det Låta m.m. Du som såg honom på Fillan i fjol vet att han stortrivdes! Och att hans mäktiga, djupa stämma och trygga utstrålning lyfte hela showen. Därför är vi stolta över att Fred är med även i Stjärnjul 2015.

Hazel är en sångstjärna från England som har jobbat med massor av kända artister: Tom Jones, Tina Turner, Alexander O’Neal, Belinda Carlisle, Jocelyn Brown, Gabrielle, Jamiroquai, Sterephonics, Chris De Burgh, Kula Shaker, Status Quo, Sarah Brightman, Kim Wilde – med flera! Hazel är idag mest känd för låten ”Number One” från anime-serien Bleach och hon har ett eget album på iTunes.

Agneta Sjödin ledde Stjärnjul 2015

Efter att Agneta hade sett alla möjliga julkonserter i Stockholm genom åren – sakrala, gospelsvängiga, lekfulla, avskalade, fullspäckade osv – så hittade hon en som har allt. Och den ville hon leda!

Efter en mycket lyckad Stjärnjul 2015 är planeringen för 2016 års Stjärnjul är redan igång. Mer information kommer snart.

Bilden överst på den här sidan visar Stjärnjulkören på plats i Filadelfiakyrkan premiärhelgen för Stjärnjul 2015. Foto: Charlotte Hall