Vi söker körsångare!

Helgövning med Gary Plaag och Royce Ferguson 2015. Är du en av våra nya körsångare?

Vi söker körsångare!

Vi förgyller företagsevenemang, tävlar i barbershop på världsklassnivå och gör Stjärnjul varje jul – en julkonsert med totalt fler än 8000 i publiken årligen. Är du intresserad av att sjunga i en av de största manskörerna i Sverige? Vi söker nya körsångare!

Även om vår huvudsysselsättning är att sjunga barbershop blandar vi upp med klassisk manskör, julmusik samt specialarrangerad popmusik. Nu söker vi fler duktiga sångare som – precis som vi – älskar att sjunga och underhålla!

Körsångare samlas i Årsta Teater på måndagar

Vi repeterar på måndagar på Årsta Teater. Du är välkommen att komma och provsjunga med oss när det passar dig. Alla män som gillar att sjunga är välkomna att prova på. Verkar det intressant så anmäler du intresse att bli en av våra nya sångare.

Då får du göra ett prov som kollar vilken stämma som passar dig bäst och att The EntertainMen är kören för dig. Provet kräver inga förberedelser, så det är inget att tveka över – kom och sjung!

Följ oss på Facebook – för publik och körsångare

Håll utkik efter våra gästkvällar bland våra evenemang på Facebook. Vi brukar ha gästkvällar i början av varje termin, då det är särskilt goda tillfällen att prova på och anmäla sitt intresse att börja sjunga med oss. Oavsett om du vill sjunga med oss eller följa oss från publikplats är The EntertainMen på Facebook en sida som är väl värd att följa.

Vi blir glada för varje ny följare och för varje gilla-markering på våra nyheter som publiceras den vägen.

Bli körsångare i The EntertainMen

När du blir medlem i The EntertainMen blir du också medlem i SNOBS (The Society of Nordic Barbershop Singers) och i Sveriges Körförbund. Dessutom samarbetar vi med Bilda, som är ett studieförbund med fokus på sång och annan kultur.

Allt detta gör ditt medlemskap än mer värt för dig som vill utvecklas som körsångare. Kontakta medlemsansvarige via medlem@entertainmen.se så berättar vi mer!

Bilden överst på sidan visar en helgövning vi hade med coacherna Gary Plaag och Royce Ferguson i fjol. Välkommen att bli körsångare med oss!