Vi vann Silver i Nyköping!

Silver i Nyköping

Vi vann Silver i Nyköping!

Vi vann Silver i årets SNOBS-tävlingar! Under de årliga tävlingarna arrangerade av the Society of Nordic Barbershop Singers knep vi än en gång en silverplats. Det var en härligt utmanande påminnelse om hur kul det är att tävla och att prestera vårt bästa.

Tävlingarna hölls för fjärde året i rad i den mysiga staden Nyköping, ca en timme från Stockholm med tåg eller bil. Konsertsalen i Culturum var som vanligt en fröjd att både sjunga i och att sitta i som publik. Körtävlingen var på fredagskvällen, och tack vare vår placering bland de tre bästa bjöds vi in att sjunga på Show of Champions på lördagskvällen.

Fyra av körens kvartetter tävlade också

Utöver våra egna framträdanden hade vi glädjen att ha hela fyra av körens kvartetter med i kvartettävlingen: Spirit, Fuel, Roll On och Final Countdown. Spirit gick till final med en hedrande femteplacering samt pris för bästa förbättring och Roll On vann seniormästerskapet med tillhörande kvalificering till Mid-Winter Convention.

Silver med sikte mot framtiden

Vårt Silver från SNOBS 2016Med detta silver i bagaget tar vi nu sikte mot framtiden. Under den traditionella poänggenomgången tillsammans med våra dirigenter presenterades en spännande turnéplan, där vi siktar på EM i England 2017 och VM i USA 2018. Detta kommer vi helt säkert få anledning att återkomma till många gånger framöver.

Bilden överst på sidan är fotograferad av Eric Ideler, SNOBS officiella fotograf under evenemanget.