Kockar och vikingar på Skansen

Vikingar på Skansen

Kockar och vikingar på Skansen

Skansen i Stockholm är en härlig plats. Än härligare blir den om ens företag väljer att ordna middag där och när såväl kockar som vikingar intar tillställningen med sin skönsång. I går den 28 april var det dags för The EntertainMen att dra på sig sina tjusigaste och rysligaste kostymer för att sjunga ljuv musik till gästerna.

Ett 30-tal av körens sångare samlades på Skansen för att sjunga upp och ordna med klädseln. Först ut som kockar från köket, vilket alltid brukar bli en glad överraskning för middagsgästerna. Så även den här gången, där gäster tillresta från Sydafrika fick uppleva något alldeles speciellt.

Inget Skansen utan vikingar

En av våra vikingar på Skansen 2016Om gästerna fotograferade flitigt när kockarna sjöng för dem så var det ingenting mot när det en stund senare vällde in vikingar på kalaset! Kamerorna gick varma och temperaturen steg i lokalen när vi i våra mest skrämmande skepnader levererade skönsång i världsklass.

Boka oss du också!

Det här är ett exempel på vad du som företagare kan ordna för dina middagsgäster. Ibland passar det bäst med enbart kockar eller vikingar, medan vissa vill slå på stort och ha både och. Oavsett vad du är ute efter kan vi erbjuda sjungande underhållning som passar din middag eller annan festlighet.

Kontakta oss gärna för att diskutera upplägget för nästa lyckade tillställning.

Bilden överst på sidan är från ett annat tillfälle.