Gästkvällar den 9 och 16 maj

Gästkvällar i maj

Gästkvällar den 9 och 16 maj

Den 9 och 16 maj har vi gästkvällar i Årsta Teater. Det är chansen för dig som är nyfiken på hur det är att sjunga med The EntertainMen att träffa oss och prova på. Under våra gästkvällar får du veta mer om kören, prova på att sjunga själv, och om tiden medger det även påbörja din insjungningsprocess.

Att sjunga med The EntertainMen innebär att utvecklas som sångare i en stor och ambitiös kör med ambitioner i världsklass. Våra två stora händelser varje år är dels de nyligen avslutade nordiska tävlingarna i barbershopsång, dels vår årliga julkonsert Stjärnjul tillsammans med vår systerkör Rönninge Show Chorus.

Välkommen till våra gästkvällar!

Du hittar våra gästkvällar som evenemang på Facebook, där du kan anmäla ditt intresse så vi vet att du kommer. Passa gärna på att tipsa andra välsjungande vänner om att komma, så att ni kan uppleva äventyret tillsammans. Kom gärna både den 9 och 16 maj om du har möjlighet.

Boka in dina måndagskvällar framöver

Vi i The EntertainMen övar sedan många år tillbaka på måndagar, och sedan mer än tio år tillbaka i Årsta Teater. Vi hoppas och tror att du ska tycka detta verkar intressant, så varför inte redan nu räkna med att måndagskvällar är körkvällar? Våra terminer sträcker sig från början av januari till början av juni, och därefter från mitten av augusti till mitten av december.

Bilden överst är från en repetition inför SNOBS-tävlingarna i maj 2016.