Stjärnjul – 24:e året!

Stjärnjul 2016 i samarbete med Bilda

Stjärnjul – 24:e året!

För 24:e året i rad ger vi en stor julkonsert tillsammans med vår systerkör Rönninge Show Chorus! Stjärnjul 2016 görs även i samarbete med Studieförbundet Bilda. Liksom flera tidigare år har Stjärnjul en stor orkester under ledning av Grammy-vinnaren Mattias Bylund. Årets gäster är Bruno Mitsogiannis, Nina Söderquist, Janne Åström och Björn Kjellman.

Stjärnjulkören med nära 200 sångare ger en körklang som fyller hela lokalen. Tjejerna från Rönninge Show Chorus tog VM-guld i barbershop 2013 och har uppträtt på Carnegie Hall i New York. I år (2016) tog de sitt andra VM-guld! Vi i The EntertainMen har tagit EM-silver i barbershop och tillhör topp-10 i världen.

Årets stjärnor i Stjärnjul

Björn Kjellman är en melloguru och favvoskådis som är en av Sveriges mest älskade skådisar sen mitten av 80-talet. Dessutom har han både expertkommenterat och själv tävlat i Mellon. ”Mångsidig” är bara förnamnet. Björn kommer att bli en underbar konferencier!

Nina Söderquist, vår skrattstjärna och Queendrottning, blev internationellt erkänd med Musikal-komedin Spamalot. Succé gjorde även Champions Of Rock-turnéerna där hon sjöng Queen-låtar så taket lyfte. Hon har glimten i ögat. Och sångröst i världsklass!

Janne Åström är tillbaka! Rocksångaren, operasångaren, Cornelistolkaren, skådespelaren… En publikfavorit som gästat oss flera gånger förut. Men vilken blir hans insats i Stjärnjul i år? Det ska bli spännande att se…

Bruno Mitsogiannis är en Jerseypojke med pondus! Vi säger bara: Frankie Valli i Jersey Boys. Vilket braksuccé! Det är nästan så man glömmer att Bruno har gjort över tio andra hyllade musikalroller. Och nu blir han vår yngsta Stjärnjulstjärna!

Mattias Bylund, bandboss, arr-kung, vår kära kapellmästare och Grammy-vinnare! I februari satt Mattias bredvid Stevie Wonder, Adele och Justin Bieber på galan i Los Angeles och nöp sig i armen. Är det sant? Ja, det är sant: du fick en Grammy för stråkarren till Taylor Swifts platta. Grattis, Mattias!

Välkommen till Stjärnjul!

Är detta Sveriges bästa julkonsert? Välkommen att komma och avgöra själv! Vi ses den 10, 16 och 17 december!