Sommarkonsert 17 juni

Sommarkonsert 17 juni

Lördag 17 juni klockan 14.00 bjuder vi er på en sommarkonsert på Årsta Amfiteater på Årsta torg. Under cirka en timme underhåller vi med traditionella manskörssånger, barbershop och en och annan popdänga. Med oss på scenen har vi också kvartetten Spirit.

The EntertainMens sommarkonsert – en somrig tradition

Det har blivit till en uppskattad tradition att avsluta vårterminen med att bjuda in alla våra vänner till Årsta för att fira in sommaren tillsammans. Det är nu femte året i rad som vi visar upp vår aktuella repertoar bestående av en stor variation av körmusik i olika genrer så som barbershop, traditionella svenska vårsånger, popmusik mm. Efter konserten tar vi ett välförtjänt sommarlov och samlas i augusti igen för att ladda för nästa stora utmaning: EM i Bournemouth.

Sommarkonsert2016_2

Spirit – en av nordens bästa barbershopkvartetter

Fyra skönsjungande medlemmar från The EntertainMen har gått samman och bildat kvartetten Spirit. Kvartetten bildades 2013 och begick sin tävlingspremiär året efter. 2016 belönades de med Best Improvement Award och i årets Nordiska Mästerskap i Växjö, arrangerade av SNOBS, slutade de på en fin 5:e plats.

Spirit

Årsta Amfiteater – en mysig oas vid Årsta Torg

Vid Årsta Torg, lite smått undanskymt bakom Årsta Teater, ligger den mysiga utomhusteatern. Den förvaltas av Stockholms stad i anslutning till Årsta Folkets Hus där vi repar varje måndag. Därför känns det extra roligt att avsluta terminen med att fira in sommaren där, och ge Årstaborna en möjlighet att se och höra oss.

Gratis inträde. Hjärtligt välkomna!