Åsa Fagerström blir ny dirigent för The EntertainMen!

EntertainMens nya musikaliska ledare

Åsa Fagerström blir ny dirigent för The EntertainMen!

The EntertainMens nya musikaliska ledare och dirigent heter Åsa Fagerström.

– Vi är mycket glada över att Åsa vill ta sig an kören och våra mål att lyfta kören till absoluta toppen av barbershopkörer i världen och kvalificera oss till kommande europa- och världsmästerskap, säger Adam Edström, president i The EntertainMen.

Åsa har 28 års erfarenhet av barbershop i kör, kvartett, som dirigent, coach som stämchef och har sjungit och tävlat på internationell nivå i många år. Åsa var med och startade och leder kören Alba Show Chorus som tävlade framgångsrikt i USA i höstas.

Åsa kommer att leda körens musikaliska team tillsammans med musikchef Anders Bergström, vice dirigent Robert Bergh och sju stämchefer.

– Detta ska bli så roligt! Jag är stolt, ödmjuk och tacksam över att ha fått detta fina uppdrag.  Det är verkligen en stor ära för mig att få bli The EntertainMens nya dirigent, och därmed ta över stafettpinnen efter Johan och Björn. Jag kommer att göra mitt yttersta för att förvalta det som de har byggt upp under så många år. Jag har haft förmånen att få arbeta med The EntertainMen tidigare och ser verkligen fram emot att få jobba vidare tillsammans med dem mot nya mål och höjder, och jag längtar till 7 januari då startskottet går, säger en sprudlande Åsa.

Om du är sugen på att träffa Åsa Fagerström och hela The EntertainMen är du välkommen att träffa oss på måndagskvällar kl 18.45 i våra nya replokaler i Folkets Hus på Lillåvägen 44 i Bagarmossen. Nyfiken? Läs mer på sidan Sjung med oss.

Varmt välkommen Åsa!