Utveckla dig själv – sjung med oss!

The EntertainMen i Bagarmossen. Foto: Göran Redmo

Utveckla dig själv – sjung med oss!

The EntertainMen söker nya sångare. Välkommen på gästkväll hos oss den 20 januari kl 18.30 i Bagarmossens Folkets Hus. The EntertainMen har tävlat, underhållit och charmat sin publik i över 40 år.

Ingen musikgenre är oss främmande. Vi tävlar bland världseliten i barbershop, sjunger julsånger och gospel med vår systerkör Rönninge Show Chorus i vår traditionella julkonsert Stjärnjul och underhåller med kända pop- och showlåtar på företagsevenemang runt om i Stockholmsregionen.

Som sångare i the EntertainMen får man inte bara sjunga. Man underhåller, spexar, berör och skapar minnen för livet. Man utvecklar sig som sångare, entertainer och som människa.

Kören består i dag av cirka 80 sångare. Nu vill vi bli fler! De närmaste årens kalendrar är fullspäckade med händelser. I april tävlar vi i de nordiska barbershopmästerskapen i Helsingborg, i augusti 2020 deltar vi på en internationell sångfestival i S:t Petersburg, i december genomför vi den 28 upplagan av Stjärnjul och sommaren 2021 siktar vi på världsmästerskapen i USA.

Vi söker dig som älskar att sjunga och underhålla och vi tror att du har någon tidigare erfarenhet av körsång. Du behöver inte vara en hejare på att läsa noter – vi har ändå aldrig noter med oss upp på scen. Ta chansen och kom till Bagarmossens Folkets Hus på Lillåvägen 44 i Bagarmossen måndagen den 20 januari kl 18.30. Du kommer inte att ångra dig.

Anmäl dig gärna i vårt evenemang på Facebook så att vi vet att du kommer.