Gästkväll – Sjung med oss!

Gästkväll – Sjung med oss!

Jodå, du läser rätt!

The EntertainMen söker nya sångare.

Trots pandemin är vi aktiva och repeterar. I väntan på att vi skall kunna träffas fysiskt, i vår replokal i Bagarmossen, repeterar vi digitalt via Zoom och Jamulus.

Måndagen den 15 februari kl. 18:30 är du välkommen att logga in på Zoom tillsammans med oss. Då får du prova på att repetera med oss och pröva vårt sätt att sjunga under dessa speciella omständigheter.

Är du man och bra på att sjunga är detta en fantastisk möjlighet att följa med oss på resan mot nya musikaliska upplevelser. Vi söker dig som älskar att sjunga och underhålla och vi tror att du har någon tidigare erfarenhet av körsång. Du behöver inte vara en hejare på att läsa noter – vi har ändå aldrig noter med oss upp på scen.

Kören består i dag av omkring 90 sångare. Nu vill vi bli fler!

Anmäl dig gärna i vårt evenemang på Facebook och här så att vi vet att du kommer.

Foto: Göran Redmo