Längtar du efter att sjunga? – sjung med oss!

The EntertainMen vid tävling i Helsingborg

Längtar du efter att sjunga? – sjung med oss!

Måndagen den 23 augusti kl. 18:30 är du välkommen på gästkväll. Vår senaste var digital; den här gången räknar vi med att den kan genomföras fysiskt i vår replokal i Bagarmossens Folkets Hus, Lillåvägen 44 i Bagarmossen.

Vi har sedan slutet av maj helt försiktigt börjat repetera tillsammans utomhus i smågrupper. Nu ser vi otroligt mycket fram emot att kunna sjunga tillsammans allihop igen. Detta efter ett och ett halvt år präglat av justerade repetitionsformer anpassade till gällande restriktioner. Pandemin tvingade oss att förändra repetitionsformerna, men vi har ändå lyckats fortsätta vara aktiva. Det är vi stolta över.

The EntertainMen består idag av drygt 90 män i blandade åldrar. Vi har tävlat, underhållit och charmat vår publik i över 40 år och varierar oss mycket med olika musikstilar. Vi tävlar bland världseliten i barbershop, sjunger julsånger och gospel tillsammans med vår systerkör Rönninge Show Chorus i Stockholms kanske största julkonsert Stjärnjul och underhåller med pop- och showlåtar eller klassisk manskör på företagsevenemang i Stockholmsregionen.

Vår underbara dirigent Åsa Bergh Fagerström leder även tjejkören Alba Show Chorus som vi samarbetat med i produktionen av The Hymn of Acxiom.

Nu söker vi dig som älskar att sjunga och underhålla. Vi tror att du har någon tidigare erfarenhet av körsång och du vill jobba med att utveckla dig till den bästa sångare och entertainer DU kan bli.

Anmäl dig gärna i vårt evenemang på Facebook och i formuläret längst ner på ”Sjung med oss”-sidan så att vi vet att du kommer.