Vill du också sjunga i The EntertainMen?

Vill du också sjunga i The EntertainMen?

Måndagen den 22 augusti 2022 kl 18:30 – 21:30 har vi gästkväll i vår replokal i Bagarmossens Folkets Hus, Lillåvägen 44, 128 45 Bagarmossen.

The EntertainMen består idag av drygt 90 män i blandade åldrar. Vi har tävlat, underhållit och charmat vår publik i över 40 år och varierar oss mycket med olika musikstilar. Vi tävlar bland världseliten i barbershop, sjunger julsånger och gospel tillsammans med vår systerkör Rönninge Show Chorus i Stockholms kanske största julkonsert Stjärnjul och underhåller med pop- och showlåtar eller klassisk manskör på företagsevenemang i Stockholmsregionen.

Vår dirigent Åsa Bergh Fagerström leder även tjejkören Alba Show Chorus som vi samarbetat med i produktionen av The Hymn of Acxiom. Vi har även producerat en musikvideo med bara oss: It’s A Beautiful Day.

Nu söker vi dig som älskar att sjunga och underhålla. Vi tror att du har någon tidigare erfarenhet av körsång och du vill jobba med att utveckla dig till den bästa sångare och entertainer DU kan bli.

Anmäl dig gärna i vårt event på Facebook och i formuläret längst ner på ”Sjung med oss”-sidan så att vi vet att du kommer.

Hoppas vi ses. Väl mött!