Vill du också sjunga i The EntertainMen?

Vill du också sjunga i The EntertainMen?

Måndagen den 16 maj 2022 kl 18:30 – 21:30 har vi gästkväll i vår replokal i Bagarmossens Folkets Hus, Lillåvägen 44, 128 45 Bagarmossen.

The EntertainMen består idag av drygt 90 män i blandade åldrar. Vi har tävlat, underhållit och charmat vår publik i över 40 år och varierar oss mycket med olika musikstilar. Vi tävlar bland världseliten i barbershop, sjunger julsånger och gospel tillsammans med vår systerkör Rönninge Show Chorus i Stockholms kanske största julkonsert Stjärnjul och underhåller med pop- och showlåtar eller klassisk manskör på företagsevenemang i Stockholmsregionen.

Vår dirigent Åsa Bergh Fagerström leder även tjejkören Alba Show Chorus som vi samarbetat med i produktionen av The Hymn of Acxiom. Vi har även producerat en musikvideo med bara oss: It’s A Beautiful Day.

Nu söker vi dig som älskar att sjunga och underhålla. Vi tror att du har någon tidigare erfarenhet av körsång och du vill jobba med att utveckla dig till den bästa sångare och entertainer DU kan bli.

Anmäl dig gärna i vårt event på Facebook och i formuläret längst ner på ”Sjung med oss”-sidan så att vi vet att du kommer.

Av försiktighetsskäl är du, precis som vi, vaccinerad mot covid-19. Har du inte hunnit vaccinera dig är du välkommen så snart din vaccination är klar.

Oavsett covid-utvecklingen kommer vi att sjunga vidare. Allra helst sjunger vi tillsammans på samma plats men om inte det går har vi under pandemin lärt oss hur vi kan repetera på sätt som är säkra och fungerar.