Konsert den 23 april inför Nordiska Mästerskapen

The EntertainMen och Alba Show Chorus

Konsert den 23 april inför Nordiska Mästerskapen

Välkommen till Nacka Aula på Griffelvägen 11! Upplev vår konsert inför de Nordiska Mästerskapen den 23 april klockan 16:00 till 17:30. Kom gärna redan vid 15:30-tiden och ta en fika till förmån för Barncancerfonden.

På konserten får du chansen att heja på The EntertainMen & Alba Show Chorus, med kvartetterna Back on Track, Lighthouse, PodCats och New Gimmic. De ger dig en härlig konsert med körernas egna och gemensamma repertoar.

Dessutom får du möjlighet att som en av de första få se och höra tävlingslåtarna. Nästa chans får du när körerna och kvartetterna framför dem vid de stundande Nordiska Mästerskapen.

Köp dina biljetter på EasyTic: https://easytic.se/event/genrepskonsert-23-april/.