Kick-off Stockholm United – den 1 oktober

Erik Linder och Stockholm United

Kick-off Stockholm United – den 1 oktober

Stockholm United, bestående av sångarna i körerna Alba Show Chorus & The EntertainMen, + gäster bjuder på en sprakande show i Nacka Aula den 1 oktober klockan 17:00 – 18:30. Förvänta dig sång dels av körerna var för sig, tillsammans och av gäster samt något lite extra.

En av gästerna är den etablerade artisten Erik Linder. Han var finalist i TV4:s Talang 2009, tävlade i Melodifestivalen 2010 och medverkade i Diggiloo-turnén 2010. Erik har släppt fyra album, ”Inifrån” (2009), ”På riktigt” (2012), julskivan ”Röda dagar” (2013) och Liveinspelningen av turnén ”Till minne av Ted Gärdestad” (2015). 

De senaste åren har han uppträtt i flera konstellationer men främst i eget namn och tillsammans med pianisten Fredric Wide, samt i gruppen Trion bestående av Erik själv, Fredric Wide och Ludvig Jerner. Mer om Trion på www.trion.nu.

Alba Show Chorus och The EntertainMen är en dam- respektive herrbarbershopkör, båda körerna leds av dirigent Åsa Bergh Fagerström, Stockholm United är namnet under vilket den blandade kören med sångarna från de båda körerna skall tävla. Showen Kick-off Stockholm United är sista anhalten i förberedelserna för kören som veckan efter showen åker till Killarney på Irland för att tävla.

Team Rynkeby säljer fika i foajén, till förmån för Barncancerfonden, från kl. 16:00.

Köp biljetter till showen på EasyTic. Varmt välkommen!