Konsert den 11 juni för att fira sommaren

Konsert med The EntertainMen

Konsert den 11 juni för att fira sommaren

Välkommen till en konsert för att fira sommaren och för att vi har haft ännu en fantastisk termin med The EntertainMen! Den 11 juni bjuder vi på en konsert som avrundar vårterminen och ger dig inspiration inför den kommande hösten med Stjärnjul och mycket mer.

The EntertainMen firar ännu en lyckad och utvecklande termin med en konsert i Årsta den 11 juni. Du behöver inte köpa några biljetter. Konserten är helt gratis och det är fri sittning. Kläd dig för att sitta utomhus och känn dig välkommen att låta dig överösas av skön musik tillsammans med oss!

En konsert inför kommande äventyr

Detta år har vi haft nöjet att erövra ännu ett silver i de Nordiska Mästerskapen, samt satt målen för framtiden: EM i England 2017 och VM i USA 2018. Därför är detta ett tillfälle för dig att uppleva kören från publikplats och sedan följa vår resa i ett par år med en kör som siktar på resultat i världsklass.

Med sikte mot världstoppen!

Att sjunga i The EntertainMen är att utvecklas som sångare. Vi vill med en konsert som den här visa dig ett smakprov på vad kören gör, samtidigt som vi vill visa vad det kan innebära att sjunga med oss. Oavsett om du sett oss förut i exempelvis Stjärnjul eller om detta är första gången du ser oss hoppas vi att du – om du är man – känner dig lockad att sjunga med oss. Vi har en ambition att vara en av världens tio bästa barbershopkörer, och hoppas att du vill vara med på vår resa mot det målet.

Din första konsert med oss?

Många av våra vänner och anhöriga har sett oss sjunga in sommaren genom åren. Det har också varit bra tillfällen för helt nya bekanta att träffa oss. Oavsett om du gillar musik a cappella, vill boka oss för ett evenemang eller söker en kör att sjunga i framöver är detta tillfället för dig! För att göra det enkelt att bestämma sig bjuder vi på konserten.

Du behöver bara vara i Årsta (vid Årsta Torg) kl 14 den 11 juni, så kan du uppleva vår konsert. Vill du ha en bra sittplats rekommenderar vi dig att vara på plats i god tid. Annars är det bara att hitta en plats när det passar dig kl 14-15, så bjuder vi på en stunds god underhållning.

Svea och Spirit är med i vår konsert

Vi har nöjet att presentera två kvartetter under konserten: Svea och Spirit. Kvartetten Svea vann de nordiska mästerskapen i barbershop för kvinnor den 6 maj. Spirit vann priset för bästa förbättring sedan fjolårets tävling i de nordiska mästerskapen i barbershop för män i Nyköping den 23 april och tredje pris i finska manskörsförbundets tävling i Uleåborg den 19 mars. Det är ett sant nöje för oss att dela scen med dem på vår sommarkonsert.