Fortsatt resa mot All Time High!

The EntertainMen - All Time High! Foto: Charlotte Hall

Fortsatt resa mot All Time High!

Med vårt motto ”All Time High” som ledstjärna kan vi i The EntertainMen se tillbaka på ett riktigt lyckat 2016, krönt av Stjärnjul med rekordpublik: totalt fler än 9500 personer såg någon av de fem föreställningarna.

Nu fortsätter vår resa mot nya spännande upplevelser, All Time High! Vårterminen börjar den 9 januari. Från veckan därefter kommer en period med några veckor då det är särskilt bra att börja sjunga med oss.

Vi ser till att du känner dig välkommen som gäst. Tillsammans ser vi till att du får bästa möjliga förutsättningar att bli en del av vår kör.

Höga ambitioner och högt ställda mål

Genom att vara medlem i The EntertainMen får du chansen att uppleva resan mot flera spännande mål och känna glädjen i att uppnå dem. Här är några exempel på vad du kan komma att få uppleva:

 

Utöver de sporrande målen kommer vi såklart ha väldigt roligt på vägen. Det kommer många tillfällen att uppträda på scen och att utveckla alla medlemmar till bättre sångare och artister. Kom och prova på att sjunga med oss! Då kanske även du kan följa med oss på vår resa mot allt mer spännande och ambitiösa bedrifter.

Följ med på resan – All Time High!

Är du kvar till åtminstone 2019 får du som grädde på moset även nöjet att vara med och fira The EntertainMen 40 år! Så vad väntar du på? Bli ditt bästa, All Time High!

Ta chansen att bli en av oss. Kom till Årsta Teater på Årsta Torg någon av de närmaste måndagarna klockan 18:30. Anmäl gärna ditt intresse i förväg, så att vi vet att du kommer. Vi ses!