Club Jambalaya 27 januari

Club Jambalaya - The EntertainMen levererar! Foto: Eric Ideler

Club Jambalaya 27 januari

Club Jambalaya och The EntertainMen har en lång historia ihop. Det här är inte första gången vi har nöjet att uppträda på den här härliga musikhändelsen. Faktum är att klubben är grundad av kvartetten Jambalaya, som har sina rötter i kören.

Nu på fredag den 27 januari 2017 är det äntligen dags igen! Vi intar O’Learys Gamla stan och delar scenen med bland andra kvartetterna Jambalaya och Spirit.

Välkommen till Club Jambalaya!

Club Jambalaya presenterar sig som Stockholms vänligaste AW! Inläppet är från kl 18 nu på fredag. Vid ungefär 18.30-tiden öppnar Jambalaya showandet med ett par tre välkomstlåtar. Därefter en paus på ungefär tjugo minuter följt av de första gästartisterna, som också framför 2-3 låtar, humor eller något annat. Kvällen fortsätter sedan med att pauser på ca 20 minuter varvas med uppträdanden fram till kl 23. Mycket show, härlig AW och kanske den bästa publiken i stan.

Inträdet är 120 kr i dörren, vilket ger dig en varm kväll med mycken underhållning och en dryck i form av öl, vin eller alkoholfritt.
Mat finns: O’Learys ordinarie meny!

Sjung med oss!

Vi söker alltid nya duktiga sångare som vill vara med och sjunga med oss i The EntertainMen. Ses vi på fredag? Ta kontakt med någon av oss som är där, samtidigt som du såklart får möjlighet att uppleva något av allt vi gör. Kom sedan till vår nästa repetition i Årsta Teater och sjung med oss! Välkommen!