Testa att sjunga med Stockholms roligaste manskör

Testa att sjunga med Stockholms roligaste manskör

Den 21:a augusti är det gästkväll hos The Entertainmen. Alla duktiga manliga sångare är välkomna till Årsta Teater för att vara med på vår repetition, prova på hur det är att sjunga med oss och uppleva hur roligt det är att sjunga i en manskör. Vi står just nu inför vårt kanske mest spännande år någonsin så ta chansen och häng med oss på vår musikaliska resa ut i världen.

Sommaren är kort…

Vi i The EntertainMen njuter just nu av sommaren, men många av oss längtar redan till hösten. Inte för att vi gillar regn och rusk utan för att vi får sjunga igen! Och vi har ett intensivt och spännande år att se fram mot.

Vi är mitt inne i vår ambitiösa plan att tävla i EM i höst och VM nästa sommar. Mellan dessa mästerskap ska vi genomföra Stjärnjul, en julshow i fem föreställningar som i år fyller 25 år. Vi ska även hinna med att ställa upp i SNOBS 2018, det nordiska mästerskapet i Barbershop.

Vill du vara med på vår musikaliska resa? Vill du sjunga i en manskör med bred repertoar? Då är det hög tid att ansluta sig! Välkommen till oss på gästkvällen den 21 augusti kl. 18.45!

Europamästerskap i Bournemouth

Vid fjolårets nordiska tävlingar kvalificerade vi oss att tävla i EM hösten 2017. I oktober reser hela kören till Bournemouth i England för att ställa upp i EM i Barbershop för att uppnå vårt All Time High även där. Senast vi deltog, 2013 i Holland, tog vi en silvermedalj så siktet är hög inställt. Du som vill följa med på vår resa kan ta chansen att ansluta redan tidigt i höst för att vara redo att stå på tävlingsscen med oss andra.

Här är vårt silveruppträdande från 2013:

Stjärnjul

I år är det jubileum! Stjärnjul fyller 25 år vilket ska firas ordentligt. Häng med och delta i den färgsprakande julshowen tillsammans med våra systrar i Rönninge Show Chorus, världsmästare 2013 och 2016. Dessutom tillsammans med kända gästartister och en orkester med några av Sveriges mest anlitade musiker. Allt inför nästan 10 000 åskådare på fem föreställningar i Filadelfiakyrkans fantastiska konsertlokal.

Manskör, Stjärnjul

The EntertainMen med Bruno Mitsogiannis och Rönninge Show Chorus på Stjärnjul 2016

Världsmästerskapen i Orlando och Nordiska nästerskapen i Karlstad

I juli nästa sommar är det så dags för höjdpunkten i All Time High – VM i Orlando, Florida, USA. The EntertainMen har en lång och stolt tradition av att tävla i VM i Barbershop. Senast, 2014 i Las Vegas, kom vi på en 13:e plats. Nu satsar vi mot topp tio. På vägen dit skall vi även tävla i nordiska mästerskapen, SNOBS, i Karlstad i maj.

barbershop-kor-stockholm

The EntertainMen på VM i Las Vegas 2014

Följ med en manskör på resan All Time High!

Det är inte lätt att med några ord på en webbsida förklara hur det är att sjunga i en kör som The EntertainMen. Är du man och blir nyfiken att prova på? Ta chansen!

Vi övar i Årsta Teater på måndagskvällar och alla som vill är välkomna att hälsa på. Vill du prova på att sjunga är det bara att anmäla intresse, så ger vi dig möjligheten. Den 21 augusti har vi gästkväll, du är mer än välkommen då. Ta gärna med dig den där kompisen eller kollegan som du vet kan ta ton. Eller varför inte sonen, svågern, kusinen eller pappa? När du än väljer att hänga med på vår resa så vågar vi lova att det blir ett av ditt livs mest givande upplevelser.

Läs mer om hur du kan bli medlem under Sjung med oss. Kolla gärna också in vår Facebooksida där har vi en lagt upp ett event där du kan anmäla intresse. Där finns även mer aktuell information. Hoppas vi ses den 21:a!