Gästkväll 3 september efter all time high 6 juli

Gästkväll med The EntertainMen SNOBS 2018

Gästkväll 3 september efter all time high 6 juli

Den 6 juli var det äntligen dags att äntra scenen på VM i barbershop i Orlando, USA! Efter år av förberedelser och träning fick vi äntligen visa upp oss för våra kamrater i USA. Nu bjuder vi in fler att följa med på vår fortsatta resa. Välkommen på gästkväll den 3 september!

Vi gjorde ett väldigt bra framförande och slutade på tofte plats med en genomsnittlig poäng på 84,9 %! All Time High!

Framträdandet var kulmen på en satsning vi gjort som gått via SNOBS-mästerskapen i Växjö våren 2017, EM i Bournemouth hösten 2017, de kombinerade dam- och herrmästerskapen i NordixMix i Karlstad våren 2018 och till sist VM i Orlando sommaren 2018.

Nu väntar nya tag, vi kommer ha många och glada upplevelser framöver! Därför behöver vi nya friska och bra röster i vår kör! Alla män som kan sjunga är välkomna att besöka oss för att diskutera en fortsatt gemensam framtid med oss! Vi kommer bland annat förbereda oss för nästa års tävlingar i barbershop och inte minst ladda för årets Stjärnjul – det 26:e i ordningen! Du som sjunger med oss får då också sjunga med tjejerna i tvåfaldiga världsmästarna Rönninge Show Chorus.

Välkommen till höstens gästkväll

Måndagen den 3 september från klockan 18:30 har vi gästkväll i Årsta teater. Alla som är intresserade kan komma och kolla på kören och vad vi kan erbjuda. Kan man inte just denna måndag är man välkommen en annan måndag, kontakta medlemsansvarig och bestäm ett lämpligt datum. Föranmäl dig gärna via formuläret på ”Sjung med oss”-sidan.

På gästkvällen får du möjlighet att bekanta dig med kören, prova på att sjunga tillsammans med oss och höra några exempel på vad vi sjunger. Du är välkommen att besöka vilket rep som helst från den 20 augusti, så ta gärna chansen. Du känner kanske fler som är intresserade att börja? Bjud med dem också, och sikta på att vara i Årsta på måndagar senast från den 3 september.

Om man känner någon som man tror skulle passa i vår kör är man väldigt välkommen att skicka vidare denna inbjudan till dem!

Välkommen till en ny och spännande termin med The EntertainMen!