Gästkväll den 21 augusti 2023

Gästkväll den 21 augusti 2023

Måndagen den 21 augusti 2023 kl 18:30 – 21:30 har vi gästkväll i vår replokal i Bagarmossens Folkets Hus, Lillåvägen 44, 128 45 Bagarmossen.

The EntertainMen är en ambitiös kör som strävar efter att varje tillfälle skall vara givande både för oss och vår publik. Vi har ständigt ett digert program med konserter, företagsgigg, tävlingar både i Norden och internationellt samt ett späckat program för vår musikaliska utveckling.

Musikaliskt är barbershop vår hemvist men vi blandar flitigt med andra stilar som pop, jazz, gospel, julmusik och traditionell manskör.

Vi söker dig som älskar att sjunga och underhålla, som är redo att hoppa på tåget i farten. Du har erfarenhet av körsång och vill jobba med att utveckla dig till den bästa sångare och entertainer DU kan bli. Klicka gärna på vårt Facebook-evenemang att du kommer, så att vi vet.

Nu väntar nya tag, vi kommer ha många och glada upplevelser framöver! Därför behöver vi nya friska och bra röster i vår kör! Alla män som kan sjunga är välkomna att besöka oss för att diskutera en fortsatt gemensam framtid med oss! Vi kommer bland annat förbereda oss för nästa års tävlingar i barbershop och inte minst ladda för årets Stjärnjul. Du som sjunger med oss får då också sjunga med tjejerna i tvåfaldiga världsmästarna Rönninge Show Chorus.

Mer om gästkvällen

Alla som är intresserade kan komma och kolla på kören och vad vi kan erbjuda. Kan man inte just denna måndag är man välkommen en annan måndag, kontakta medlemsansvarig och bestäm ett lämpligt datum. Föranmäl dig gärna via formuläret på ”Sjung med oss”-sidan.

På gästkvällen får du möjlighet att bekanta dig med kören, prova på att sjunga tillsammans med oss och höra några exempel på vad vi sjunger. Du är välkommen att besöka vilket rep som helst från den 21 augusti, så ta gärna chansen. Du känner kanske fler som är intresserade att börja? Bjud med dem också, och sikta på att vara i Årsta på måndagar senast från den 4 september.

Om man känner någon som man tror skulle passa i vår kör är man väldigt välkommen att skicka vidare denna inbjudan till dem!

Välkommen till en ny och spännande termin med The EntertainMen!